Supersociabilii

Exista oameni parcă strategic plasați în diverse locuri, gata să intre în vorbă cu tine, să te întrebe ce faci, de ce ai venit acolo și chiar ce planuri de viitor ai. Sunt oamenii aia care stau de vorbă cu vânzătorii despre orice altceva decât produsele care îi interesează, sunt uneori la bilete la CFR și țin toată coada în loc, ca să povestească amintiri angajatei de la casă. De multe ori curioși, caută cât mai multe informații despre cât mai mulți, dar fără să aibă nevoie de ele. De obicei ce caută în viață nu știu nici ei.

Oamenii ăștia sunt răspândiți pană și pe internet, sunt cei care deși nu te cunosc îți cer prietenia pe facebook, sau te trezești cu ei în lista de messenger întrebându-te cine ești.

Ei apar și încearcă să te rețină exact atunci când ești grăbit, ai multă treabă sau trebuie să ajungi repede într-un loc.

Reclame

7 thoughts on “Supersociabilii

  1. Cred ca si supersociabilii astia sunt in general persoane goale pe dinauntru care cauta sa isi umple crapaturile cu orice om apuca. Culmea e ca desi par atat de interesati de oameni, supersociabilii sunt extrem de superficiali…si apar exact cand ai mai putin chef de ei:P

    • @ Adi: felicitari pentru post, chiar imi place super mult. Din intamplare cunosc si eu cel putin o astfel de persoana. Si probabil.. ceea ce vor in viata este sa aibe prieteni. Prietenii sunt viata lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s