Primăvară

A venit primăvara și  nici nu m-am prins. Afară e frig și am avut destule de făcut cât să nu simt foarte bine trecerea timpului. Piața Romană s-a umplut de tarabe cu tot felu de mărțișoare, de nu ști pe unde să treci când ești grăbit să nu te împiedici de ele sau de vreun admirator de mărțișoare care se uita la zece tarabe și nu cumpăra de la niciuna. Noroc că am găsit o cale ascunsă prin spatele coloanelor care trece printr-un părculeț. Dacă aștepți pe cineva în față la unirii primești o superofertă la ghiocei (3 buchete la un leu)… Cam asa te prinzi că a venit primăvara dacă afara nu e destul de cald cât să îți schimbi vestimentația.

Și că tot am adus vorba de mărțișoare, cred că e una din cele mai bune perioade pentru o vizită la Iași, nu de alta, dar acolo obiceiul ăsta funcționează invers (băieții primesc mărțișoare 😀 ).

În încheiere vă urez o primăvara frumoasă 🙂 .

Anunțuri

3 thoughts on “Primăvară

  1. Intradevar, la Iasi obiceiul e invers, baietii primesc martisoare, dar nu degeaba, ci cu obligatia de a oferi flori, de 8 martie, fetelor de la care primesc martisoarele.
    Asa ca o vizita prin Iasi, asa ca necunoscut, nu are nici un farmec. Mai bine stai in Bucuresti si munceste. Castigi mai mult, fara batai de cap si de picioare

  2. [Update] de cand ai spus tu ca a venit primavara, au mai dat 2 ninsori.

    Deci sa speram ca de acum putem spune ca a venit primavara. Daca mergi prin Moldova sa ne aduci si noua ceva dragut.. un martisor mai „masculin”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s