De Paşte

În ziua de Paște când hoinăream prin orașul pustiu, ma întrebam ce fac oamenii? Probabil că făceau curățenie, vopseau oua sau găteau cine știe ce pentru masa de paste. Ieri am intrat pe niște bloguri să vad ce mai scriu oamenii, evident că toate erau despre paste, probabil asta este și motivul pentru care nu o să citiți acest post, că ați mai citit încă trei înainte care erau despre același subiect 🙂 .

Romanu are tot felu de tradiții, unele mai ciudate ca altele, și nu ma refer la cele care au legătură cu religia. De exemplu asta care se  referă la curățenie, de parcă n-ar trebuii să fie curat mereu, doar de Paște. Sau că tre să iti ei haine noi, și asta destul de ciudată, care parcă sună a sezon de promotii pentru magazinele ce nu reușesc să-și vândă țoalele.

Chiar acum câteva secunde m-a sunat un fost coleg și în timp ce vorbeam cu el mă gândeam la cum își sparg oamenii, ouăle roșii, unii făcând și competiții din asta .

Şi dacă tot am scris despre acestă sărbătoare nu pot sa închei fără să vă urez Sărbători fericite alături de cei dragi! Şi evident mult succes la spart ouă 😉 .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s