Jocurile Foamei (The Hunger Games)

Am tot auzit de la colegi de cartea asta… și uite așa m-am apucat să o citesc și eu tăind multe clipe de suspans și bucurie.

Autoarea, Suzanne Collins, începe cartea descriind prin ochii personajului principal vremea grea în care se află lumea, și cum arată aceasta când resursele de hrană sunt insuficiente iar oamenii fac tot ce pot pentru a nu muri de inaniție.

Acum toată lumea este formata din cele doisprezece districte, ai căror conducători organizează în fiecare an un joc sângeros de supraviețuire. Personajul principal, Katniss, o fată de 16 ani ajunge în nefericita situație în care este participant la acest joc. De acum încolo toată acțiunea se desfășoară în jurul Jocurilor Foamei, cititorul fiind purtat prin toate locurile, trăirile și gândurile personajului principal.

Acțiunea este simplă, văzută prin ochii personajului principal. Cartea are puține personaje fiind o carte ușor de citit, ce iți poate îndulci călătoriile cu metroul. Vă recomand această carte pentru clipele de relaxare, călătorii lungi cu metroul sau trenul :).

PS: V-am spus destul de puțin despre acțiune, ca să nu vă stric apetitul  😀 .

Reclame

3 thoughts on “Jocurile Foamei (The Hunger Games)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s